Във връзка със спечелен проект на тема „Непрекъснато професионално усъвършенстване-ключ към иновативно образование“ по програма Еразъм+, КД1 учители от Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“  проведоха уоркшоп с цел разпространение на резултати и личен опит от участието си в мобилности с цел обучение.

Целта на проекта е подобряване на професионалните компетенции на училищния персонал чрез придобиване на знания и опит от европейското иновативно образование и подготовка на  служителите за работа в иновативно училище.

В рамките на проекта са заложени шест мобилности, които се изразяват в участие в структурирани курсове в областта на информационни и комуникационни технологии, съдържателно-езиково интегрирано обучение (CLIL) и разработването на проекти по програма Еразъм+ КД2.

До този момент са изпълнени три мобилности в рамките на проекта. По този повод учителите, участвали в тях споделиха придобитите знания и умения сред свои колеги по време на организиран от тях уоркшоп. Два от трите едноседмични структурирани курса се проведоха в Италия, а третият в Малта.

Вашите коментари

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top