Интервю в Дарик

На 21 май 2014, в студиото на Дарик радио, Добрич, бяха поканени директорът на гимназията, г-жа Светла Иванова и отличника на випуск 2014 г., Девора Иванова. Заслугите й не са само от отличния й успех, а също и социалната й ангажираност с проблемите и каузите на Добрич.

Download Name Play Size Duration
download Darik21mai
13.5 MB 14:46 min

 

На 17.05.2014 година в "Огледалната зала" на Община гр. Добрич, тържествено бе изпратен випуск 2014 на Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество "Райко Цончев". Гост на церемонията бе правнукът на патрона на гимназията - г-н Боян Цончев. Той връчи, учредената от него награда "Наследниците на Райко Цончев", на г-ца Девора Иванова - отличник на випуск 2014 година. Това е интервюто на г-н Цончев, дадено за Дарик радио - гр. Добрич.

12.12.2013
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1188080
Традиционното преподавателско парти се проведе за 19-ти пореден път във Висше училище Международен колеж. Преподавателите, начело с ректора доц.Тодор Радев, организираха шоу за студентския празник 8-ми декември, за да покажат на студентите, че и те могат да се забавляват. По традиция ястията и напитките бяха сервирани от лекторите.

Прочети още...

19.11.2013
http://www.dobrichonline.com/?com=news&cid=20523
Във ВУМК - Добрич днес започна инициатива във връзка със Световната седмица по предприемачество, организирана от английската гимназия "Райко Цончев" и Висше училище Международен колеж.

Прочети още...
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top