12.12.2013
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1188080
Традиционното преподавателско парти се проведе за 19-ти пореден път във Висше училище Международен колеж. Преподавателите, начело с ректора доц.Тодор Радев, организираха шоу за студентския празник 8-ми декември, за да покажат на студентите, че и те могат да се забавляват. По традиция ястията и напитките бяха сервирани от лекторите.

Купонът бе открит с танц под звуците на най-слушаната песен през годината „Какво казва лисицата?“(„What does the fox say?“), изпълнен от преподаватели и административния състав на ВУМК. Лекторите се превъплътиха в образи на животни специално за изпълнението на танца, за да бъдат в синхрон с видеото на песента. Oсвен завидни танцувални умения, преподавателите показаха и доста добри певчески заложби с изпълнението на песента Help на Бийтълс.

Велико Димитров - ученик в английската гимназия „Райко Цончев“, изпълни две песни, с които отправи поздрав към всички гости на партито.

Специално за студентите бяха организирани забавни игри, сред които бяха танц с преподаватели и играта „Познай кой съм аз?“, в която студентите трябваше да разпознаят своите преподаватели от детските им снимки. За победителите имаше специални награди.

Вашите коментари

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top