19.11.2013
http://www.dobrichonline.com/?com=news&cid=20523
Във ВУМК - Добрич днес започна инициатива във връзка със Световната седмица по предприемачество, организирана от английската гимназия "Райко Цончев" и Висше училище Международен колеж.

Участници в събитието са ученици и преподаватели от ЧПГТП "Райко Цончев", Финансово стопанска гимназия "Васил Левски" - Добрич, Професионална гимназия по икономика "Др. Иван Богоров" - Варна и гимназия "Овидиус" - Констанца (Румъния).
Събитието ще продължи два дни като през първия, днес, се проведе семинар на тема „Успешната практика на един предприемач“, в който реализирали се студенти на ВУМК споделиха с участниците техния личен успешен предприемачески модел. Това бяха предприемачите Биляна Петрова и Масимо Бонато, завършили магистърската програма MBA на ВУМК и Университета Кардиф Метрополитън, заемащи мениджърски позиции в големи компании и Виктор Генчев, завършил специалност Маркетинг и Мениджмънт, който е собственик на софтуерна компания.
През втория ден учениците ще участват в „Иновационен лагер“, където ще бъдат разделени на групи, за да работят по предварително зададен казус за разработване на иновативен продукт.

Вашите коментари

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top