Асения Ненкова, ученичка от 11 клас на Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“ се включи в една от най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България-“Мениджър за един ден”.

Ето какво споделя Ася за натрупания опит като мениджър:

"Аз бях мениджър за един ден в Сейлс Промоушън ЕООД. Научих доста за дейността на фирмата, благодарение на Константин Илчев, който е Team supervisor във фирмата. Имах възможност да се запозная с отговорностите, които има един мениджър. Г-жа Венелина Събева, която работи като Project Manager ми показа офиса, в който се случва всичко и ми разказа за нейната роля в Сейлс Промоушън.

Имах удоволствието да присъствам и на интервю за работа, което беше много полезно за мен. Направих си изводи какви качества трябва да притежава един кандидат и за начина, по който се провежда едно интервю."

По повод на Световната седмица на предприемачеството по инициатива на Junior Achievement Bulgaria на 21 ноември в Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“ се проведе иновационен лагер за млади предприемачи.

Прочети още...

Проектът на десетокласничката Стефани Маринова „Иван Хадживълков - забравеният дарител на Добрич“, бе представен снощи Висшето училище по мениджмънт. С него възпитаничката на гимназията Райко Цончев” ще участва в конкурс на Ученическия институт към Българска академия на науките (БАН). 

Прочети още...

Осмокласниците и деветокласниците от ЧПГТП „Райко Цончев”имаха възможност да откриват своя „личностен капитал” в динамична среда, с интересни и провокативни игри, в организиран от Център за кариерно ориентиране – гр. Добрич тренинг за себепознание.

Прочети още...
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top